Om oss.

 

 

Gamla Landalapojkar har en egen lokal i stadsdelen. Adressen är Landalagången 11, men ingången till lokalen finns på Landalagatan i kvarteret mellan Holtermansgatan och Amund Grefwegatan. Ungefär mitt på detta kvarter är  ingången vid skylten Gamla Landalapojkar, som är avbildad  på fotot ovan.

I den lokalen har vi våra möten och förvarar vår omfattande samling av fotografier, tavlor och föremål från gamla tider. Lokalen omfattar ett stort mötesrum, ett litet kontor och ett pentry. Under länken Bilder från lokalen finns foton som visar hur den ser ut och något om verksamheten som bedrivs där. Medlemmarna träffas där varje helgfri torsdag mellan 10 och 12 och ibland vid andra annonserade tidpunkter.

Bakom länken Funktionärer återfinns föreningens styrelse och andra förtroendevalda med sina adresser och telefonnummer. Välkommen att ta kontakt med någon i styrelsen om du vill bli medlem eller har något som du vill framföra. Dokument är en samlingslänk för protokoll, artiklar och dylikt som kan vara av intresse för föreningens medlemmar.

Bilder från lokalen

Funktionärer

Dokument